Bar Blink

Welkom bij Bar Blink

Ben je op zoek naar een locatie voor je bedrijfsborrel, diner of feest? Wij denken graag met je mee over de invulling van jullie evenement. 

Bij Bar Blink kunnen we volledige evenementen op maat verzorgen, oa:

  • Walking dinners (tot 120p)
  • Family style/shared dinners (sit down, tot 40p)
  • Bedrijfsborrels
  • Afscheidsborrels
  • Verjaardagsborrel/feest

Heb je iets speciaals in gedachten?

Laat vooral je gegevens achter via ons contactformulier en we maken graag een offerte op maat voor je. Volledige verhuur van de locatie behoort tot de opties.

Daarnaast kunnen we zorgdragen voor inhuur van apparatuur zoals dj sets, feestverlichting, etc...

Bedrijfsborrels

Work hard, party together! Naast al het harde werken is er niks belangrijkers dan samen met je collega’s te ontspannen. Dat zijn de momenten waarop je elkaar natuurlijk écht leert kennen. 

Wil je met het hele team lunchen, uitgebreid dineren of eindeloos borrelen met originele hapjes en afsluiten met een dansje? Bij Bar Blink kan het allemaal. Bij ons kan je met je collega’s hangen aan de grote bar, kletsen rondom onze statafels, loungen op de banken en dansen op de dansvloer. Ook hebben we een meer afgescheiden gedeelte voor iets intiemere borrels.  

Dus of je nu op zoek bent naar een low-key vrijmibo of een uitgebreid gevulde avond. Neem contact met ons op en laten we er met elkaar een bedrijfsuitje van maken waar nog lang over gesproken wordt bij het koffieautomaat. 

neem contact op

Walking dinners

Wil je een keer wat anders dan een “statisch” diner waarbij je de hele avond naast dezelfde persoon zit? Ga dan voor Blink’s “walking dinner”. Een originele én sociale manier om te dineren. Tijdens een walking dinner zit je namelijk niet op één plek, maar kan iedereen gezellig rondlopen (of dansen), met elkaar kletsen en worden er meerdere kleine gerechten geserveerd. Alle gerechtjes kunnen gemakkelijk staand opgegeten worden en vorm samen een compleet en uniek diner.

3, 4, 5 of 10 gangen? Wij regelen het! Het menu kan volledig op maat gemaakt worden. Van een lichte maaltijd tot een stevig feestmaal. En natuurlijk zou geen walking dinner compleet zijn zonder een selectie van onze uitgebreide wijnkaart, lekkere biertjes, (virgin) mixies of fris.

Heb je nog andere ideeën zoals een optreden of een lezing tussendoor? Wij staan overal voor open, leuk juist! Dus kom gezellig langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken. 

neem contact op

Offerte aanvraag

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Je gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen.

Bedankt! Je aanvraag is ontvangen.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oeps! Er ging iets mis, heb je alle verplichte velden ingevuld?
All Day, Every Day, All Day, Every Day, All Day, Every Day, All Day, Every Day, All Day, Every Day, All Day, Every Day, All Day, Every Day, All Day, Every Day, All Day, Every Day, All Day, Every Day, All Day, Every Day, All Day, Every Day,

In ons All day, every day cafe schijnt de zon de hele dag. Door de grote ramen en op ons fijne terras

Je vindt Bar Blink in de Wijnhaven, in de plint van woontoren OurDomain. Een plek met allure en een prachtig uitzicht op de Red Apple Marina en de Willemsbrug. Onze gasten zijn een leuke mix van studenten van de kunstacademie, de bewoners van de appartementen om ons heen en mensen van de kantoren in de buurt. 

We hebben Koffie Happy Hour in de ochtend, serveren spiegeleieren als ontbijt. Je kan bij ons vergaderen in een rustig hoekje of chillen aan de bar. Dineren kan met een tafeltje vol heerlijke gerechtjes en een lekker glas wijn, maar ook voor een borrel met collega’s zit je hier helemaal goed.